„Виваком“ пусна в продажба iPhone 15

„Виваком“ съобщи, че от днес в продажба са най-новите модели на iPhone 15.

Те могат да бъдат купени във всички магазини на телекома, както и онлайн на vivacom.bg.

Компанията ще предложи и второто поколение на безжичните слушалки AirPods Pro с MagSafe зареждане и USB-C, както и оригинални Apple аксесоари.

Хитовите модели от последната серия на Apple се предлагат в комбинация с всички актуални Unlimited планове на „Виваком“.

Цената на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 300 са:

56,98 лв. на месец за iPhone 15 – 128 GB
64,98 лв. на месец за iPhone 15 Plus – 128 GB
70,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro – 128 GB
85,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro Max – 256 GB

Първите клиенти, закупили някои от новите модели iPhone с план Unlimited, ще могат да се възползват от сърфиране без ограничение на скоростта в мрежата на „Виваком“ до края на октомври.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus сa с нов, изискан дизайн и мощна 48MP основна камера с възможност за двукратно увеличение, процесор A16 Bionic и USB Type-C.

iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са най-леките Pro модели на Apple досега. Те предлагат стилен и лек дизайн с корпус от рециклиран титан, сериозни подобрения на камерата, включително по-усъвършенствана 48MP основна камера, процесор A17 Pro и USB Type-C.

Още една изненада очаква клиентите, ползващи iPhone в мрежата на „Виваком“. Новата iOS 17 вече поддържа VoWiFi – услуга, предоставяща възможност за разговори чрез WiFi мрежа лесно и удобно.

Обажданията използват включените минути в абонаментните планове на потребителите на „Виваком“, без допълнителни такси и без значение от вида мобилен план, който са избрали.

Услугата е достъпна през абсолютно всички WiFi мрежи на територията на страната, а „Виваком“ e единственият телеком у нас, който я предлага и на територията на Европейския съюз.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy