Водеща на Би Би Си показа среден пръст на старта на новинарска емисия

Водещата на новините на Би Би Си Мариам Мошири, която изглежда не подозираше, че вече е ефир, показа среден пръст пред камерата в началото на новинарска емисия. След секунда тя с доста сериозно изражение стартира емисията.

„На живо от Лондон, това са новините на Би Би Си“, каза тя.

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/0kN1acUapMo?si=wm7gIuSA5Ci04Vu6″ title=“YouTube video player“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share“ allowfullscreen></iframe>

Зрителите реагираха бурно в социалните мрежи, като изразиха мнение, че неприличният жест показва липса на професионализъм, а други се пошегуваха, че изпитват същото към работата си.

Въпреки това, като знак, че е разбрала, че жестът ѝ с ръка е бил излъчен, тя изпусна края на заглавието, което се отнасяше за пандемията от Ковид.

Това не е първият пример за неприличен жест от страна на водещи в Би Би Си Нюз. Корпорацията беше принудена да се извини, след като синоптикът Томаш Шафернакер направи подобен жест преди време.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy