В 198 страни се въвеждат дигитални разплащания

Въвеждането на дигитална валута е на различна степен на готовност в различните страни, които са под господството на глобалистите. В Нигерия дигиталните разплащания са факт от началото на 2022. Впрочем Нигерия беше използвана за плацдарм за въвеждането на 5 джи, нано-аерозолна ваксинация, облачни AI структури и дигитална самоличност на населението. От миналата година НИКОЙ в Нигерия не може да проведе телефонен разговор без биометрични данни. А сега не може и да се разплаща. Свалени са био-данните на 100% от населението. Чрез телефоните се измерват различни био-показатели и е постигнат 100% контрол върху профанската маса.
Еквадор категорично отказва да въвежда дигитална валута. (Очакваме кога ще се инсценира „спонтанен протест“ и сваляне на правителството или внезапна смърт от „естествени причини“ на лидерите, които отказват населението на страната да бъде поробено от глобалистите)
За останалите държави положението е следното:
Русия, Украйна, САЩ, Китай, Холандия и др. са във фаза на активно тестване на национални дигитални валути. Въведени са биометрични данни и измерване на въглеродния отпечатък при всяка транзакция. Държави като България, Гърция, Португалия и др. са във фаза „проучване“, като банковия сектор и инфраструктурата постепенно се подготвят за премахването на парите в брой. Населението се приучава да използва приложенията на телефоните за разплащане. Дигиталната валута в ЕС ще бъде въведена окончателно в края на 2023. 

Дигиталната валута ще бъде свързана с биологическата активност на индивида и на въглеродния отпечатък, който оставя. Дигиталната валута е напълно проследяема, а транзакциите и доходите – програмируеми от правителството. Няма да притежаваме нищо и ще бъдем щастливи. България е подписала междунродно съглашение за въвеждане на дигитална валута и въглероден отпечатк на транзакциите и няма никакво значение дали ще се провежда референдум или не. Желанието или нежеланието на суверена не е релевантно в този случай.
За да се отклони вниманието от реалната цел (въвеждането на дигитална валута и цифрова идентичност), в България са имплантирани представители на контролираната опозиция, които да манипулират населението, лашкайки го умишлено в други теми. За сега доста успешно.

Коментарите са изключени