Защо НЕ може да има ваксна против Ковид?

Защо НЕ може да има ваксна против Ковид?
Защото няма ваксина против нано-частици.

Имай смелостта да научиш Истината!

 1. Целта на Ковид измамата НЕ са ваксините, а тестовете. Докато народо-населението се е фиксирало върху „вредните ефекти“ от ваксините, хората се заблуждават, че тестовете са „по-малкото зло“ и се примиряват да бъдат подлагани на масово тестване. Дори позволяват децата им да плюят в кесийки, като се заблуждават, че по този начин се „откриват вируси“, а не разбират, че така се краде ДНК. Това е колосалната манипулация на корона-бесието.
  Именно с тестовете се взема ДНК от всеки човек за да може да се контролира дигитално чрез системата Умен град (Smart city). Това е система за цифров контрол над населението с 5джи и суперкомпютър.
 1. Ваксини против Ковид не може да има, защото Ковид НЕ СЕ ПРИЧИНЯВА ОТ ВИРУС. Симптомите на Ковид се причиняват от нано-частици, управлявани със специален софтуер. Нано-аерозолното оръжие е дълбоко пазена в тайна военна технология. Националната сигурност зависи от опазването на тази тайна, защото ако над 60% от хората проумеят, че Ковид не е вирус, а натравяне с наночастици, много политици мога да бъдат подведени под наказателна отгворност за геноцид. Няколко държави в света разработват и прилагат нано-аерозолно оръжие: пръскане на населението с нано-частици. По този начин може да се инсценира „нова вълна заразени и починали“. Ковид е нано-токсикоза: натравяне на организма с нано-частици, което предизвиква поли-органна недостатъчност. Затова „геномът на вируса“ все още не е открит и няма вирусен изолат.
  Не може да има ваксина против Ковид, защото не може да има ваксина против отравяне с нано-частици. Това е все едно да има ваксина против изгаряне с нажежено желязо или ваксина против радиация. НЯМА ТАКАВА!
  Всеки път, когато вие доближите ръката си до горещ котлон, се образува рана от изгарянето, няма как да има „ваксина“ против това!
  Затова „ваксинираните“ отново се „заразяват“ – защото Ковид не е „зараза“, а отравяне с нано-частици, нано-токсикоза.
  Целта на целия Ковид-цирк НЕ са „ваксините“ и инжектирането на графен оксид в организма. Ваксините и техните странични ефекти са за да се отклони вниманието на населението от истинската цел на корона-бесието. Истинската цел на целия цирк са масовите ДНК тестове. Самата молекула ДНК има свойството да завихря нано-частици около себе си и по този начин може да бъде „хакната“ и човек може да бъде дигитално контролиран чрез 5G и суперкомпютър. Както знаете в София вече е изграден и работи Суперкомпютър, а в цялата страна има 5джи покритие. Това е системата Умен град за дигитален контрол над населението. Сега трябва само да се вземат ДНК тестовете на всички 6 милиона българи.

Коментарите са изключени