Защо не трябва да приемаме Еврото , според Преценката на Обикновения , Работещ Българин, В България!!

Защо не трябва да приемаме Еврото , според Преценката на Обикновения , Работещ Българин, В България!!
Който, е изслушал , достатъчно информирани капацитети , в тази област , във видеа , и  е взел в предвид истината за ползите и вредите, от приемането на Еврото в България!!
СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ
Еврото за България е КАПАН – има вход, но НЯМА ИЗХОД!
За разлика от договорите с Европейския съюз, където е предвидена процедура за излизане, в еврозоната няма такава.
В резултат ще получим:
НУЛЕВ ШАНС ЗА НЕЗАВИСИМ И ДОСТОЕН ЖИВОТ.
Еврото се контролира от Европейската централна банка.
Българската народна банка престава да съществува самостоятелно и става подчинена на решенията на Европейската централна банка.
При влизането в Еврозоната и приемането на еврото като основна валута се отказваш от собствената си валута и я унищожаваш, без да можеш да я върнеш обратно!!
Отказваш се и от Суверенната си независима Политика или Битие и нахлузваш завинаги оковите на общоевропейските финансово-икономически и социални диктовки!!
Кое е добре за теб ще решава друг!!
ИЗЧЕЗВА БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ И СЕ МАХА ВАЛУТНИЯТ БОРД.
Ще се освободи напълно печатането на пари. = Инфлация.
БНБ ще кредитира с напечатаните пари Министерство на финансите – БНБ купува облигации на МФ = държавен дълг = повече обезценени пари в джоба = по-скъпи стоки и услуги. = ИНФЛАЦИЯ – ОБЕДНЯВАНЕ
Отдавна в света и в Евросъюза действат по един и същи начин програми за спасяване на големите банки с парите на обикновените хора – С ДАНЪЦИТЕ СИ, УМНОЖЕНИ ПО ДВЕ, ще ФИНАНСИРАМЕ нашето Министерство на финансите, а оттам и ДЪЛГОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ В ЕВРОЗОНАТА, за да не фалират ГОЛЕМИТЕ БАНКИ.
ДЪЛГЪТ В ЕВРОЗОНАТА се покрива от всички членове и БНБ ще е длъжна да кредитира ЗА НАША СМЕТКА страни като ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ПОРТУГАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ И ДР., когато изпаднат в положение да не могат да плащат кредитите и заемите си!!
А парите за тези чужди държави ще бъдат взети от джобовете на всеки един Български гражданин! От неговата заплата, от данъците, които плаща за дома си, от данък смет, от данъка за колата, която кара, от ДОД (Данък Общ Доход) към заплатата му, или от другите доходи, които има, от данъка 20%, с който ни облагат при пазаруване и плащаме включен в сметките ни, от пенсиите, детските добавки, майчинството, социалните помощи и другите финансови облаги.
Тоест, всеки един български гражданин ще плаща дълговете на чуждите държави в Еврозоната които са длъжници, към нея, МВФ  (Международния валутен фонд), СЦБ (Световната централна банка).
При влизането в Еврозоната валутният борд в България ще отпадне. Ще се позволи отпечатването на кухи пари без покритие , страната ни ще влезе в хиперинфлация, което автоматично ще доведе , до поскъпване с на-малко 50 % на всички стоки, горива, храни, цени на имоти, коли и др. Тоест, ще се повтори сценария, който вече преживяхме, с девалвацията на лева, с парите с хилядите като стойност, заради което страшно много хора обедняха тогава, загубиха работата си, бизнеса си, дома си и спестяванията си ! Тогава се оказа, че парите на хората в джобовете не струваха нищо!!
С влизането на България в Еврозоната ще настъпи масово обедняване на българския народ, независимо в коя прослойка на обществото се намирате. Българските пари ще бъдат унищожени, защото такива са законовите уредби на Еврозоната, написани в Договора, като условия за присъединяването на страната ни към нея!!
ТОКСИЧНИ КАПИТАЛИ/ИНВЕСТИЦИИ
Вече на собствен гръб се убедихме, че всеки инвеститор гони максимум печалба срещу минимум вложения и разходи, които естествено водят до:
•  Намаляване на бюджетните приходи и целенасочено „обедняване“ на държава и общини, изкуствено създаване на условия за по-високи данъци, такси и осигуровки.
•  Скрита приватизация на обществените услуги и държавните функции.
•  Зверски условия на труд, ниски заплати, некачествени и скъпи продукти/услуги.
•  Изтичане на пари/ценни ресурси зад граница и към офшорни зони.
•  Вредни за нас пазарни регулации.

Коментарите са изключени