Защо ни лъжат ? Защото могат…

Истината е като лъв, няма нужда някой да я защитава. Пуснете я на свобода и тя сама ще защитава себе си.

Пропагандата за Ковид минава безпроблемно защото българският народ умишлено е държан на това ниско образователно ниво, за да може да възприема само и единствено официалната версия за „вируса“, а да не може да се досети, че същите симптоми могат да се предизвикат и с нано-частици или по други начини. Българското общество (в това число и лекарите) целенасочено са индоктринирани да „вярват“ на вирусната етиология на заболяванията, напълно игнорирайки вероятността за използване на нано-аерозолно оръжие, което да предизвиква „заразяването с нов щам и нова вълна вълна“. Всъщост съвсем малка част от българите изобщо са запознати със съществуването на подобно оръжие и с възможностите за предизвикване на всякакви симптоми у населението. От десетилетия бавно и методичо чрез филми, „новини“ и други „информационни канали“ на българския народ се внушават идеите за „вирусна пландемия, която поразява света“.

Българският народ съвсем умишлено е държан в неведение за електромагнитната функция на ДНК – за да не може да се досети какво всъщност се краде с тези „тестове“. В училищата се преподават само основни факти за ДНК – че е носител на генетична информация, че кодира протеини и че „служи за клониране“.  Почти не се разглеждат научните данни за излъчването на био-фотони.
Българският народ съвсем умишлено е държан в неведение за реалните цели и функции на Суперкомпютъра и 5 джи системата за дигитален контрол. Голяма част от българите все още се заблуждават, че 5G е „бърз инттернет, който ще може да поддържа голям брой устройства“, като не се досещат че под термина „устройства“ се има предвид „дигитално контролирани хора“.

Най-гадното от цялата Ковид-измама е, че видях с очите си колко голям е % на българите, които нямат критично мислене и са готови да повярват на всякаква „информация“, стига тя да идва от „медиите“. Същите тези „медии“, които им казваха, че Сталин е слънце (дори Варна няколко години е носила името на Сталин). После се оказа, че Сталин не бил чак такова „слънце“. Същите тези „медии“ ги лъжеха, че хора са стъпили на луната. После се оказа, че на луната не може да стъпи жив човек и да бъде върнат невредим на Земята, тъй като около Земята има радиокативен пояс, наречен пояс на Ван Алан. После същите тези „медии“ ги лъгаха че имало оръжия за масово поразяване в Ирак и затова се налага да бъде нападнат. Е, после се оказа, че нямало оръжия за масово празяване, и че целият цирк с 9/11 бил с цел да се въведе био-метричен контрол над населението, но нищо, карай да върви.

Уникалното в случая е, че тези хора се хващат винаги в един и същ капан, като че ли искат да бъдат излъгани. Жадно поглъщат всякаква негативна бълвоч, която произлиза от „медиите“. Като че ли имат нужда да бъдат плашени с Торбалан, с терористи, с войни и вируси. Дори нещо повече: те имат нужда някой да „се грижи за тях“, да ги спасява, да поема отговорност за тяхното здраве, да ги тества, да ги ваксинира, да им слага маски на устата, да им казва „Господине, вдигнете си маската!“. Масоните казват, че ако искаш да поробиш един човек/народ, най-лесният начин е да му отнемеш отговорността за самия него.

Защо повечето хора продължават да вярват на медии, които доказно са ги лъгали толкова много пъти и то винаги в техен ущърб? Преди Ковид-истерията аз се заблуждавах, че поне 50% от българите са разумни, здравомислещи хора и имат критично мислене. Но после излязох на улицата и видях колко от тях нагризкаха наглата пропаганда с Ковид „вируса“ без да мислят критично; безропотно изпълняваха всякави „мерки“ – маски, шлемове, ДНК тестове, инжектираха си разтвори, за чието съдържание не знаят НИЩО (абсолютно нищо не знаят за графен оксида, нито за SPIONs!), карантии, принудителни затваряния в къщите, принудителни затваряния на бизнеси, КПП-та, проверки с инфраред „термометър“ (скенер), долепен до челото, незаконни проверки на здравните им данни със сертификати … за да имат право да пият кафе в заведения … и какво ли още не!
Смешно е, че същите тези хора, които подробно проверяват дали в храните им се съдържат Е-та, доверчиво си инжектират липидни нано-частици, иРНК и графен оксид, без дори да са наясно какво е това вещество? Дори не се интересуват, че нано-частиците в комбинация с иРНК е метод за генно редактиране, наречен магнетофакция и че този метод за генно редактиране е забранен за прилагане върху живи хора.
Истината е, че никой от тези българи не е виждал „вируса“ per se. До този момент вирусен изолат не е открит в никоя от лабораториите в нито една държава, въпреки че Съдът в много държави задължи здравните мнистерства да покажат данни за наличен вирусен изолат. Такъв и досега няма. Тодор Кантарджиев написа в официално писмо, че вирусен изолат НЕ е открит в България. До този момент не е ясно дали причинителят на Ковид е „вирус“ или нано-частица, разпространявана с нано-аерозоли, от която няма да ви предпазят нито маски, нито ваксини. А „тестовете“ не са тестове за „вирус“, а с тях се краде ДНК за дигтален контрол. Дори Еманюел Макрон го разбра този факт и затова отказва да дава ПСР тест в Русия за да не му откраднат ДНК.
Интересно как така никой не забеляза, че „тестовете“ показват или кой не е носител на „вируса“ (здрав е) или кой го е „изкарал“ (тоест имал бил анти-тела) – тоест и при двата случая преминавате. Тоест целта на целия цирк е да ви направят „тестове“, няма значение дали имате вируса или го нямате. Не ви ли се вижда нелогично? За какво са тези „тестове“  тогава? Накратко – трябва им достъп до вашето тяло, до вашите био-данни – чрез слюнка, кръв или чрез назален тест. Какво се взема така? Не са ли това методи за вземане на ДНК fingerprints?

И така:
Защо е толкова лесно да излъжеш нашего брата – българина?
От десетилетия се произвеждат и излъчват филми и сериали как един нов смъртоносен вирус атакува Земята. Образователната система „информира“ народо-населението единствено за наличието на вируси, а нищо не се казва за производството на нано-частици и нано-аерозолно оръжие. Целта на целенасочената дебилизация на обществото е хората да могат да възприемат единствено и само тезата на правителството за „вируса“ и да не могат да се досетят, че същите симптоми могат да се провокират от друг причинител, например прион или нано-частица. Българите постепенно са приучени да вярват, че анти-тела се произвеждат само от „вируси“. Не се досещат, че организмът произвежда анти-тела срещу много други агенти.
Въображаемият „вирус“ е невидим за повечето хора. Колко удобно за масова пропаганда, нали?! Никой от тях не го е виждал нито под микроскоп, нито по друг начин. Това важи и за „лекарите“ и „вирусолозите“. Те правят своите „изводи“ , прогнози и анализи, напоително отразявани по „медиите“ единствено и само въз основата на чужди данни, публикувани в спонсорирани „научни“ издания. Лекарите и „вирусолозите“ са дори още по-индоктринирани от обикновените хора. Никой от тях не знае как се хаква ДНК с нано-частици. Нито един лекар или „вирусолог“ не може да направи диференциална диагноза между предполагаемото ‚вирусно“ заболяване Ковид и нано-токсикозата.
Голям процент от българите са приучени да вярват, че ДНК е само молекула, която кодира протеини. Не могат да се досетят, че едва 3% от секвенцята на ДНК е предназначена за кодирне на протеини, а функцията на останалите 97% от ДНК е за да осцилира непрекъснато и да излъчва био-фотони.  Специфичното излъчване на ДНК е строго индивидуално за всеки човек, така както са уникални неговите пръстови отпечатъци.  По излъчването на ДНК всеки човек може да бъде проследяван и дигитално контролиран чрез система от високоскоростен интернет и суперкомпютър (технология Умен град). Много малко от българите са наясно какво е DNA fingerprint, как ДНК може да се хаква с нано-частици и че самата ДНК молекула може да служи за „проследяващ чип“, който всеки от нас носи непрекъснато в себе си. Няма нужда от ваксина, с която да се инжектира „течен чип“, достатъчно е да се вземат ДНК отпечатъците на всички българи и да се изгради мрежа от Суперкомпютър и 5джи предаватели.
Над 90% от българите се заблуждават, че „тестовете“ са тестове за някакъв си „вирус“. Не се досещат, че този въображаем вирус, който никой не е виждал досега, е РНК вирус (всички корона-вируси са РНК вируси) и че ПСР тестовете са ДНК тестове. Тоест, че чрез „тест“ се взема ДНК, а не се „доказва“ наличието на въображаемия „вирус“.

От десетилетия в образователната система в България не се възпитава критичното мислене, а задраскването на квадратчета (т.нар. multiple chioce). Целенасочено и методично от младите хора се произвеждат неграмотници, които не могат да направят разликата между ДНК секвенция и ДНК fingerprint.
За дебилизация на възрастните хора са подготвени турски или бразилски сериали, реклами и други медийни способи, които постепенно и напълно умишлено правят от тях лесно манипулируема профанска маса, вярваща във всяка „информация“ от медиите. Телевизионните програми (програмиране) е специфичен метод на хипноза и деморализация на масите. Затова спекулацията със страх, наречена Корона-бесие, е толкова лесно приложима. Основната причина е че на българите им липсва ЗНАНИЕ. Знанието е ключът към справяне с Ковид-престъплението.


В своите експерименти от 1960-те години проф. Стенли Милграм доказва, че над 70% от населението е готово да се подчинява на заповеди, идващи „от горе“, от някакъв източник на „власт“, независимо че тези „заповеди“ са тотално неадекватни и дори в разрез със здравия разум. За повече подробности вижте книгата на проф. Милграм  Obedience to Authority.
Причината над 70% от хората да се подчиняват на нелепи заповеди е защото човешкото същество е развило способност да се подчинява на „водача“, на лидера или на някакъв „научен работник в бяла престилка и с очила“, който му обяснява как трябва да има „доверие в науката“. Това според проф. Милграм се нарича agency modeи е характерна способност на висшите бзайници, вкл. човека, която може да бъде лесно използвана за злонамерени цели.
Добре, над 70% са лесно манипулирани овце, а какво правим с останалите 30%, които ще се досетят, че Ковид е долна пропаганда и манипулация и няма да нагризкат официалната версия за „вируса“?
За тях още преди официалния старт на пландемията, са приготвени специални „закони против споделяне на невярна информация“, прокурорски гонения, глоби, всевъзможен натиск от органите на властта и от зомбираните 70%. Например в България, специално беше променен закона, така че тези хора да бъдат подведени под наказателна отговорнст по чл. 326 НК.
Преди да се вземе решение да се инсценира Ковид-измамата, са проведени изследвания на ФЕМА, които показват следните резултати:

  1. Около 80-90% биха приели безропотно всички „мерки“: локдауни, КПП-та, маски, ДНК тестове, ваксинации с нано-частици и графен;
  2. Около 5-6% биха се възпротивили по някакъв начин, но след като бъдат интимидирани от полицаи, прокурори и т.н., биха се скрили и биха млъкнали;
  3. Само около 1-2% от населението биха продължили да се борят с долната измама и пропаганда, независимо какво ниво на терор им се прилага.

Ковид-пропагандата е създадена предимно за „западен модел“ общества, по примера на американското и немското, които имат „доверие на медиите и на правителството“. Затова не хваща декиш в България, където народът е бил лъган години наред и е развил здравословна доза скептицизъм. Голяма част от българите се досещат, че Ковид е някаква измама, но повечето се задоволяват с обяснението, че е „за пари“ и нямат желание и време да се задълбочават в истинските причини и цели на измамата. Част от българите просто си казват „не зависи от мен“ или „не искам да знам“ защото търсенето на информация исисква време и усилия.
Най-големият риск за провал на Ковид-пропагандата е ако повече от 60% от българите проумеят какво е Технология Умен град, как се контролират дигитално гражданите само по тяхното ДНК и за какво всъщност служат тези масови тестове. Спец-операция за милиарди долари може да бъде провалена с една-две публикации, прочетени от над 100 000 човека.
Ковид-истерията е информационна война.
Над 260 милиона долара бяха наляти от фондация „Америка за България“ за да се манипулира медийната среда, прокуратурата и органите на властта. Буквално от всеки вестник, радио или телевизия денонощно се лее ковид-пропаганда с цел всяване на смут и страх в населението. Разбира се това е състав на престъпление според Наказателния кодекс, но голяма част от българите не са наясно и затова кълват поредната доза пропаганда за „заразени и умрели“  както гладна гъска кълве царевица.


Защо е необходимо това?
Защото, както казахме по-горе, ако по-голям дял от населението (60%) разбере, че Ковид е тотална измама, дори престъпление с цел затварянето на населението в дигитален концлагер, с Ковид пропагандата е свършено и спец-операция Корона ще претърпи провал, а може би ще последва и наказателно преследване за виновните. Както казва Гьобелс „Пропагандата престава да бъде ефективна, ако по-голямата част от населението се досети, че това е пропаганда.“


„Имай смелостта да знаеш“ – Хораций

www.pero.bg

Коментарите са изключени