За Коледа „Виваком“ отключва за ЕОN абонатите пълното си тв съдържание

До 17 януари всички абонати клиенти на иновативната телевизия на „Виваком“ EON ще получат като празничен коледен жест пълен свободен достъп до премиум съдържанието си. Ползвателите на по-ограничените пакети ще могат да гледат включените тв канали и видеотеки от най-високия EON PREMIUM пакет, включително качествено филмово съдържание с HBO, спортните DiemaXtra и MAX Sport Plus.

В този период най-малките зрители пред екраните ще се насладят напълно на богатото детско съдържание от Nickelodeon, Disney, Cartoon network, Baby TV, Da Vinci и много други.

За абонатите на най-високия пакет на Vivacom с включено цялото съдържание е предвидена специална видеотека “PREMIUM подарък”. Тя включва разнообразна селекция от хитови филми и сериали, които ще са достъпни единствено за тях. Сред включените заглавия, които ще гарантират силните емоции на зрителите пред екрана, са екшънът „Събирач на дългове“, фентъзито „Момче, наречено По“, базираният на истинска история „Критично мислене“, трилърът „Извън подозрение“ с участието на популярната актриса Емилия Кларк и българските сериали „Отдел издирване“, „Дяволското гърло“ и „Ягодова луна“.

Допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматично на екраните на зрителите. За DiemaXtra, MAX Sport и HBO клиентите трябва единствено да влязат в портала My Vivacom, за да заявят свободния достъп.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy