Историята за Хелоуин

Келтите известни с сатанинските си ритуали , докато празнуват своята нова година Самхайн ! Те разпалвали огромен огън от дъбови клонки, на който принасяли жертви плодове, животни и ХОРА, за да угодят на бога на смъртта Сауин. През 835 г. папа Григорий IV утвърдил 31 октомври като ден на Вси Светии, ден за прослава на всички християнски светци и мъченици избити от датанистите=езичници !  Празника съвпадна и се смесил с езическия празник в Ирландия и северна Франция.

♤ Най-важния ден в годината при сатанистите е 31 октомври, във който всякакви зли духове влизат в съюз с живите.

☆ Хелоуин е маркетингов инструмент за увеличаване на продажбите на костюми, алкохол, наркотици превръщайки човека в консуматор. Този чужд на БЪЛГАРСКИТЕ традициите и Православна вяра е КУЛТ рекламиран за да овладеят демоните търсещият отговори младеж, чрез връщането му към примитивни, предхристиянски и предмонотеистични религиозни практики!
☆ Реалност : годишно на Хелоуин се очакват 9 – 10  милиарда оборот за американската икономика ☆☆☆
♧ През 1966 Madison Avenue създава идеята за ново „безсмислено“ харчене на пари и идентифициране с нещто „ново“ на празният, бездушен и неадекватен средностатистически американец -Годината на Чудовището
♧ Представяйки в романтична светлина холивудските филми на ужасите като „начин на живот“ вплитайки в безумни на пръв поглед песнички , ритуали костюми и предмети в една обща схема за „напълване на джоба“ на финансовия елит, чрез изкуственото създаване на потребление в тези дни.                 

☆  Това е съчетано с представянето на невинните детски души в замаскиран дяволски спектакъл – символизиращ поклонение към ДЯВОЛА !    По този начин вкарвайки в подсъзнанието и съзнанието на децата идеята че злите сили са нещо „весело, приятно и безобидно“ се „открехва вратата“ за неканените демони чието действие виждаме в съвременната младежка престъпност, разруха и падение!

Коментарите са изключени