Киро Скалата продължва битката срещу С.З.О. !

 “Призовавам всички, които успяха да подпишат през месец Май живата подписка за излизане от С.З.О.  да присъстват във вторник:  28-ми Юни от 14:30, пред административния отдел на Парламента. Нека всички бъдем там , за да внесем десетките хиляди гласове с  които ще инициираме комисия, която да ни освободи от псевдо-медицинската Диктатура, Насилствена Ваксинация, огромни глоби, затвор и фалит за всички свободни, които могат да нарекат себе си човеци “.

Разпалено обяви Кирил Вълчев – Скалата за нашата медия

Десетки хиляди подписаха единствената по рода си   подписка инициирана  от Българския алианс за достоен живот ( БАДЖ ).

   В тази гражданска организация учередена в град Пловдив в началото на месец април членуват около стотина представители на медицината, бизнеса, културата, науката, спорта, журналистиката и други.

В учередяването са ревностните радетели за свободата и правото на избор /Изразяване на свободна Воля-  основно право на човека, дадено му от Бог след раждането /,: доктор Пламен Пасков, доктор Тодоров и професор Мангъров.  Продуцента Кирил Вълчев – Скалата, се нае да бъде острие в похода за независимост на България от СЗО и почитателите на спорта и здравословния начин на живот, шоубизнеса и свободните професии.  Адвокат Нина Ламбова е двигателя и архитекта на юридическата рамка и законова стратегия.

  Това движение за излизане от С.З.О. бе продиктувано от тайния вражески акт инициарна от шест депутата, които внесоха изменение в закона за здравеопазването с, което изцяло отнемат свободата, правата и достойнството на Българските граждани. На 24-ти март със сигнатура номер 47 – 254- 01 – 31 депутатите Антон Тонев, Йорданка Костадинова, Стоил Стоилов, Ивайло Христов, Георги Михайлов, Галина Георгиева и Александър Симидчиев входираха текст, който дава върховенство в управлението на България на една частна неправителствена огранизация ( НПО ), със заблуждаващото наименование World Health Organization ( С.З.О ). Тази изградена от администратори без никакъв медицински опит лица получава милиарди долари от големите фирми на фармацевтичната индустрия. Първи спонсор в това е най-големия пропагандатор производител и експериментатор на ваксини в Африка и Индия от където неговите представители бяха изгонени – Бил Гейтс.  Великият президент на С.А.Щ – Доналд Тръмп спря финансирането от 700 милиона на тази частна фирма, която даваше своите заблуждаващи препоръки и съвети в борбата с така наречената пандемия.

  Когато едно НПО разполага с милиарди с лекота  кани на своите събирания в 5 звезди резорти, където в продължение на дни лобира – подкупва  администраторите на различни правителства по света.  От  името на народите се сключват договори  за членство в една административна структура, която да налага анти-човешки, анти- научни правила и наказания за гражданите на различните държави, ако те не изпълняват правилата на псевдо-медицинския терор.

“ Искам да предупредя всички братя българи след 8-ми август, когато е следващият форум на Световната здравна организация ще бъде дадено начало на новата ПЛАНДЕМИЯ! Чиновниците подготвят този път, след обявяване на извънредното положение държавите ще бъдат затваряни по едноличното и без обоснование решение на здравните инспектори! От този момент министър -председателят, президентът, парламентът и съдебната власт губят своята власт и функция! Новият закон предвижда полицията, армията и специализирано силово звено на ЕС, да налага насилствена ваксинация, насилствена изолация в специализирани за целта концлагери, огромни глоби и затвор. Примерите в този момент за това действие в античовешко действие може да видим в момента на територията на Австралия и Нова Зеландия, като глобата за неваксинирани е 15 хиляди долара и 6 месеца затвор можем да погледнем към Шанхай и Суджоу в Китай, където милиони хора нямат право да напуснат домовете си и излизането им е придружено от задължителен контрол от военни и полицейски части и във въздуха се движат роботи и дронове, които не непрекъснато заплашват гражданите и упражняват психически тормоз ! Стотици хора се самоубиват хвърляйки се от сградите в, които живеят, защото не могат да понесат диктатурата! Интернет връзката е спряна повече от месец ! Цензурата е като по времето на Комунизма ! Желаещите да получат повече информация могат да ме намерят в социалните мрежи и да им изпратя клипове с, които да получат доказателства!

   В Канада организирания от хиляи „Конвой на Свободата “ срещу насилствената ваксинация отнемането на правата и свободата на гражданите и тласкането към бедност и фалит на повече от 80 % обществото, доведе до налагане на фашистка диктатура! Правителството на Джъстин Трюдо, блокира сметки,  имущество, автомобили, регистрационни документи, книжки за правоуправление на МПС и арестувани хиляди хора! Закона на Антихристите забрани   производството на растения и храни за лични нужди и животни в Австралия, Нова Зеландия и Канада! Единствената цел е елиминиране на всички независми и свободно мислещи човеци, за да бъдe цялото население кастрирано, стерилизирано чрез експерименталните течности наречени ваксини! Организира се  цифрова матрица в която всеки един ще бъде контролиран, мачкан и принуждаван да изпълнява нечовешките норми на живот, които се диктуват от международния икономически форум оглавяван от Клаус Шваб! Той доразвива и продължава доктрината за намаляване на населението,  от 70-те години на Римския Клуб, и приета в програмата ООН !Сега във времето на “ Четвъртата Индустриална Революция“, когато роботите могат да заменят милиардите хора, финансовия елит и обявилите се за богове технократи намаляват населението на земята до 1 милиард. Свят от дигитализирани роби загубили си човешката си същност, живеещи под тотален контрол и благоволението на шепа извратени психопати“ Разказва Кирил Вълчев Скалата

Видео:

Коментарите са изключени