Коалиция „Граждани за общината“ със сериозна заявка за местните избори

Днес подадоха документи в ЦИК коалиция „Граждани за общината“. Към нея се обединяват партиите: Българско национално обединение – БНО, с председател Георги Георгиев – Готи, Компетентност, отговорност, истина – КОЙ, с председател Светозар Съев и Българска работническо – селска партия, БРСП с упълномощен Иван Павлов. Обединихме се с идеята на множество граждански организации и независими кандидати да участват в една гражданска платформа. Ще се издигнат кандидати във всички големи области, като поне във над сто общини ще имаме свой кандидати. Като се дава възможност кандидатите по места сами да определят листата.

Целите на гражданската платформа “ Граждани за общината “ са пряко участие на гражданите в местното самоуправление за повишаване ролята на гражданите и обществото чрез контрол на всички форми на власт и участие в управлението, за пряка демокрация , за прозрачност при работата на институциите и прекратяване на престъпни практики в управлението на Общините и местният феодализъм в някои населени места..

Нека заедно да освободим Общините от местни феодали и осигурим по-добър живот за нашите деца!

Ние считаме че място сред нас имат всички честни българи не участвали в 32 годишният грабеж на държавата и народа.

Каним всички, които споделят подобни възгледи, да се присъединят към проекта и да издигат местни хора за Кметове и Общински съветници .

От своя страна ние Предлагаме:

– Регистрация както на национално, така и на местно ниво, както и пълна подкрепа в институциите;

– Пълно съдействие и подпомагане за най-доброто представяне на кандидатите в кампанията;

Нека ЗАЕДНО, да изградим широк народен фронт срещу Мафията, която е овладяла Родината ни.

Нека си върнем Общините!

НАРОДА Е НОСИТЕЛ НА ВЛАСТТА!

ДА СЕ ОБЕДИНИМ!

ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!

Коментарите са изключени