Навръх Нова година Зеленски и Галкин ръсят шеги в тв „Россия 1“. Точно преди 10 години

Зеленски и Галкин заедно се шегуват със забранителните закони, а Соловьов се смее. Не, това не е паралелна вселена, а действително се случва на Нова година – точно преди 10 години, пише независимият руски сайт „Медуза“.

Телевизионен канал „Россия“. 1 януари 2013 г.

Популярният руски шоумен и тв водещ Максим Галкин и известният руски комик Владимир Зеленски водят програмата „Първа новогодишна вечер“. Те се шегуват с традициите на новогодишното пиянство, със салатата „Оливие“ и с Филип Киркоров. „Съветското шампанско влезе в Книгата на рекордите „Гинес“ като парадокс: има напитка, а няма държава“ – казва Зеленски. Галкин се възмущава, че дори популярният анимационен филм „Ну погоди!“ попада под санкциите на новия закон, забраняващ пропагандата на тютюнопушенето и алкохола, тъй като децата не трябва да виждат как вълкът пуши.

Зеленски се шегува, че в телефона на Галкин той е записан като „гастарбайтер“.

С музикални изпълнения в програмата участват Николай Басков, Евгений Петросян, Потап и Настя. Вера Брежнева изпраща въдушни целувки от залата, Владимир Соловьов се смее на шегите на Зеленски. Олег Газманов, Дмитрий Губерниев, Григорий Лепс и други поп-звезди на Русия и Украйна се веселят на масите.

<iframe width=“700″ height=“424″ src=“https://www.youtube.com/embed/yfGX50n9TAA“ title=“Первый Новогодний вечер  2013г –  М.Галкин“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>

10 години по-късно

Руските войски нахлуха в Украйна. Володимир Зеленски е президент на Украйна и върховен главнокомандващ. Максим Галкин, след като говори против войната, е обявен за „чуждестранен агент“ и напуска Русия. Вера Брежнева е включена в неофициалните списъци на „нежелани артисти“ в Русия и е доброволка в пункт за хуманитарна помощ.

В своите публицистични предавания в телевизия „Россия“ Владимир Соловьов призовава за унищожаването на Украйна и нарича Зеленски „наркоман“.

Потап набира средства за подпомагане на жертвите на войната.

Петросян, Басков и Лепс подкрепят „спецоперацията“.

Газманов анонсира концерт в анексирания Херсон, но шоуто е отменено поради отстъплението на руските войски. Губерниев води „патриотични“ концерти.

По телевизия „Россия 1“ се излъчват нон стоп пропагандни програми в подкрепа на войната.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy