Нидерландия: повече от 30 хиляди селскостопански производители в протест

Нидерландия: повече от 30 хиляди селскостопански производители протестират в цялата страна срещу „Програма 2030“ – план на правителството да съкрати с една трета броя на отглежданите селскостопански животни в Нидерландия. А защо? За да бъдат намалени, забележете, с 50% азотните емисии и замърсяването от отглеждането на добитък…

Ще си кажете, тези „еко“ нидерландски политици, борци с „климатичните промени“ са пушили нещо „зелено“? Но не, няма майтап, нещата са повече от сериозни.

Единствената „програма“, от която реално има нужда в цял свят, е „Програма за спешно въдворяване в затвори и лудници“ на подобни правителства и политици.

Между другото, българското правителство, което Дай Боже ще си отиде след час-два, е проводник точно на тези опасни, безумни, фашистки политики на световните елити – в енергетиката, земеделието, образованието, здравеопазването и др. Управляващите, тези патетични борци с родните „мафия и задкулисие“, са слуги и марионетки на много по-опасното наднационално задкулисие. За това – вън! А после? Каквото сабя покаже, стига апокалиптично врачуване. Ще ни се отвори „прозорец от възможности“, да видим дали ние, народът, ще съумеем да се възползваме от ситуацията, за да си подобрим социално-икономическото положение и си подредим страната.

Коментарите са изключени