Нов управител в „Булсатком“ след сделката на Спас Русев

Смени на върха на най-големия сателитен тв оператор „Булсатком“ след купуването му от предприемача Спас Русев, обяви компанията в четвъртък.

С финализирането на сделката с Viva Corporate Bulgaria („Вива Корпорейт България“) досегашният управител на „Булсатком“ Станислав Георгиев напуска компанията, а на мястото му е назначен Петър Ризов. Той поема един от най-големите доставчици на платена сателитна и интерактивна телевизия в момент, когато компанията е преминала през успешна цялостна трансформация и модернизиране на бизнес модела.

Петър Ризов има над 25 години опит в управлението на български и международни компании в сферата на бързооборотните стоки, телекомуникациите и финансите. Завършил е право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и ЕMBA в Американския университет в България. На неговия опит ще се разчита за развитието на компанията и постигане на стабилен ръст в продажбите на ТВ услуги и интернет.

„Амбицията ми е не само да следим пулса на зрителите, но и да създаваме и развиваме нови аудитории чрез фокусирано и персонализирано съдържание. Ще заложа на приемственост по отношение на добрите инициативи и каузи, зад които компанията застана в последните години, но и ще работя за повишаване нивото на технологичните услуги, както и стимулиране на взаимоотношенията ни с клиентите и партньорите на „Булсатком“, заявава новият управител в прессъобщението.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy