Откриха половин килограм марихуана в колата на полицайка в Разлог

В кола на полицайка от Разлог е открит половин килограм марихуана. По време на специализирана полицейска операция в района на града е спрян за проверка лек автомобил, управляван от 25-годишна жена. В багажника на автомобила е открит пакет със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. Теглото на канабиса е 478 грама.

По непотвърдена информация, жената, която е родом от Разлог, е служител в столично управление на МВР. По информация на Нова тв баща й също е полицейски служител.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград, предава БНР.

В последната седмица това е пореден случай с потенциално задържан полицай с наркотици. Преди броени дни при специализирана полицейска операция в Кюстендил беше задържан мъж с наркотици.

Униформените тогава спрели за проверка лек автомобил, който е бил управляван от 32-годишен мъж от Кюстендил. Водачът се представил като служител в едно от столичните управления на МВР.

Отказал е да му бъде направен тест за употреба на наркотици и алкохол. При обиска на лекия автомобил са открити близо 100 грама канабис и 130 грама амфетамини, установени с полеви тест. При последвал обиск в дома на мъжа са открити и иззети електронна везна, гриндер и още 10 г канабис.

 

  

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy