Оферти „Двойно повече на същата цена“ пуска „Лидл“

Акция „Двойно повече на същата цена“, при която потребителите могат да купуват по два броя определени продукти на цената на един, пуска търговската верига „Лидл“ от тази седмица и ще я продължи и през февруари, съобщиха от компания в сряда. В двата месеца на кампанията ще бъдат предложени над 50 разнообразни хранителни и нехранителни продукта и средно седмично клиентите могат да пестят по 14 лв.

Акцията е част от цялостната политика на компанията да предлага на своите клиенти все повече възможности за бюджетно пазаруване и да им помага да пазаруват изгодно, без да правят компромис с качеството.

Всяка седмица този и следващия месец клиентите на Lidl могат да избират от 6 различни предложения, от които да вземат двойно повече на същата цена. Допълнително удобство е, че в селекцията продукти винаги се комбинират висококачествени продукти както за трапезата, така и за дома, посочват от компанията.

Голяма част от продуктите, включени в акцията, са от собствените марки на веригата – основният инструмент, с който Lidl предлага на своите клиенти доказано качество на достъпна цена. Сред предложенията за настоящата седмица 16-22 януари са различни видове топено сирене Pilos, шпеков салам Pikok от серията Pure, която включва само продукти по чисти рецепти без изкуствени консерванти и добавки, гризини със сусам Snack Day и др.

Специалните предложения „Двойно повече на същата цена“ ще продължат веднъж месечно и след февруари. В допълнение към тях ежедневно клиентите на веригата могат да се възползват и от продуктите, обозначени с Lidl цена. Тя включва атрактивни предложения с намалени или силно конкурентни цени и е още един начин, по който компанията помага на своите клиенти да оптимизират и да планират ефективно семейния бюджет. Важен помощник в тази задача е и Lidl Plus, който предлага още изгодни оферти всяка седмица и с който потребителите могат да спестят минимум 10 лв. седмично, отбелязват от търговската верига.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy