Почина Лиса Мари Пресли

Лиса Мари Пресли, дъщеря на Краля на рокендрола Елвис Пресли, е починала в четвъртък, съобщиха световните агенции. 54-годишната певица е била приета по спешност в болница в Калифорния със сърдечни проблеми. Смъртта й бе потвърдена в изявление на майка й Присила Пресли. Тя заяви, че към момента семейството няма коментира повече темата и молят да не бъдат безпокоени.

Лиса Мари бе единственото дете на легендарния певец. Тя е родена през 1968 г. Баща й умира, когато е на 9 години в имението си „Грейсленд“ в Мемфис. Преди това родителите й се разделят и тя заживява с майка си в Калифорния.

В началото на века Лиса Мари започна музикална кариера, която не бе особено успешна. Тя бе известна предимно с браковете си с актьора Никълъс Кейдж и с Майкъл Джексън. Синът й от първия й брак Бенджамин Киоу се самоуби през 2020. Дъщеря j Райли Киоу е известна актриса.

Само два дни преди смъртта й Лиса Мари присъства на церемонията по връчване на „Златен глобус“ заедно с майка си. Сред спечелилите бе актьорът Остин Бътлър, изиграл Елвис Пресли в последния биографичен филм за живота на Краля на рокендрола.
 

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy