Премиерът Николай Денков отговаря на въпроси във Фейсбук (на живо)

Премиерът акад. Николай Денков отговаря на въпроси във Фейсбук.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGovernment.of.Bulgaria%2Fvideos%2F1443328159851016%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=“560″ height=“314″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

В сряда се навършиха три месеца, откакто правителството встъпи в длъжност. По този повод министър-председателят ще отговаря на въпроси на граждани и медии от 9 до 10 часа на живо на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

Въпроси към акад. Денков могат да се задават предварително в коментарите под видео анонса на премиера на следния линк, както и по време на живото излъчване на страницата на институцията в социалната мрежа.

Днешната пресконференция на премиера с отговори на въпроси онлайн ще бъде третата поред. На 7 август Николай Денков отговаря на въпроси по повод втория месец от началото на работата на кабинета, а на 6 юли за първия месец на правителството.

Очаквайте подробности

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy