Принц Хари: Някои членове на британското кралско семейство си легнаха с дявола

Принц Хари заяви, че е направил публично достояние разрива си с британското кралско семейство и е предприел медийна офанзива, за да се опита да помогне на монархията и да промени медиите, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

 

В първото от поредица телевизионни интервюта, излъчено вчера преди представянето на мемоарите му, Хари обвини членовете на семейството си, че са си легнали с дявола – таблоидната преса – за да очернят него и съпругата му Меган и да подобрят собствената си репутация.

 

Той заяви за британската телевизия Ай Ти Ви, че е напуснал Великобритания със семейството си и е отишъл в Калифорния през 2020 г., „страхувайки се за живота ни“, и заяви, че вече не може да познае баща си и по-големия си брат принц Уилям, престолонаследника.

 

„След много, много години лъжи, които бяха изречени за мен и семейството ми, идва момент, в който, връщайки се към отношенията между някои членове на семейството и таблоидната преса, тези някои членове решиха да си легнат с дявола… за да реабилитират имиджа си“, каза той.

 

„В момента, в който това реабилитиране е в ущърб на другите, на мен, на другите членове на моето семейство, тогава тегля чертата“, добави той.

 

В интервюто за Ай Ти Ви Хари повтори и доразви обвиненията, които двамата с Меган отправиха, откакто се отказаха от кралските си задължения – че кралските особи и техните помощници не само не са ги защитили от враждебната и понякога расистка преса, но и активно са пускали истории за тях чрез анонимни източници.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy