Сръбски депутат бе хванат да гледа порно по време на дебата за Косово

Сръбски депутат от Социалистическата партия подаде оставка, след като беше хванат да гледа порно по време на дебата за Косово. Видео, заснето по време на дебата, показва разсеяният Звонимир Стевич, докато преглежда серия от порнографски клипове. По същото време президентът Александър Вучич изнасяше реч в сръбския парламент с призив за нормализиране на отношенията с Косово, за да може Сърбия да получи реален шанс за членство в ЕС.

Клипът не се хареса добре на шефовете на Стевич.

“Това е скандал и катастрофа. Звонко, трябва да си подадеш оставката. Не може повече да останеш депутат, защото не можеш да се справиш с това“, каза Ивица Дачич, който е външен министър и лидер на Социалистическата партия

“Където и да се появиш, каквото и да кажеш, винаги ще бъдеш порно депутата“, каза Дачич на своя колега.

Стевич е отговорил: “Аз съм войник на партията, ще направя това, което поискате“. След това е подал оставка.

Стевич е ветеран на Социалистическата партия, която е част от управляващата коалиция в Сърбия. Той беше председател на „Комисията за Косово“ в сръбския парламент.Стевич прекара повече от минута в гледане и преглеждане на съдържание за възрастни на телефона си.

Кадрите първо бяха разпространени в Twitter, преди националните медии да подхванат историята.

Управляващата Сръбска прогресивна партия, която е големият партньор в управляващата коалиция, също критикува Стевич за това, че е гледал порно по време на дебата.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy