Страхил Ангелов: Правителствата в Европа ще падат като домино в следващите седмици и месеци

Правителствата в Европа ще падат като домино в следващите седмици и месеци! След Джонсън следва Шолц. Този е пътник до края на другата седмица. От вчера в Германия излизат публикации за огромен скандал с дрогирани и изнасилвани момичета на партийна сбирка с участието на Шолц. Наблюдавайте внимателно!
У нас не показват и не коментират такива неща, но и в Нидерландия нещата не са розови – тамошното правителство също е на път….

Дълбоката държава губи почва и започва да изпуска контрола, който държи чрез подставени лица в политиката на Запад. Последния им ход ще бъде да организират нова Ковид вълна и да опитат да устискат, чрез тотална цензура и диктатура! Предстои последен танц за глобалистите и техните прислужници!

Единствено у нас правителството си отиде заради глупостта, некадърността, както и безпределната алчност и лакомия на премиера и веселата му компания гастербайтери – тук няма сценарий, независимо, че Петков обвини за падането си от власт руския посланник и разбира се – мафията, без естествено да я назове поименно.

Цялата грантаджийска клика у нас, която прегърна беззаветно и безвъзвратно лакейството и пълзенето около посланника на САЩ в София, като най-спасителна и най-полезна „държавна“ политика скоро ще започне да грачи в един глас, че всички сме болни и трябват „мерки“! Само наблюдавайте

Коментарите са изключени