Стъкленият дом на Америка

Откакто започнаха събитията в Украйна , суетенето, обвиненията , кой, как ,къде и на кого се е сложил, отново  най-ощетени оставаме ние – българските граждани !

Превърнали сме се в безмълвни и кокорещи се зрители на голяма игра, разиграваща се на огромни суверенни територии , разрушителна и с огромни последствия. А там горе на политическия Олимп псевдо -богове се надскачат и доказват съвършената си психология на лидери и поставят, предварително написани от нечия ръка заповеди,за преформатирането на закони, народности ,обичай и погубването на културно-исторически наследства! 
Сега вече да говорим и да се суетим е малко късно, а  трябват действия!. Действия срещу дългата ръка на Америка, отключваща клетките на вкупчени , зли и лигавещи се орди Орки, които няма да се замислят и не се замислят , какво става. Те просто имат заповеди!

 И в този ред на мисли се сещам за една стара притча ,че не може домът ти да е от стъкло и да излезнеш пред него и да хвърляш камъни по минаващите.  Америка , навярно опиянена от власт, чувство за уникалност и кой-знае ,какви други  неща , реши ,че това са им онези години в които отново ще могат  безнаказано да върлуват ,убиват , грабят и преформатират територии!
Да, ама НЕ! Както казваше Петко Бочаров.
На всички ни е ясно ,че нищо не може да привлече вниманието както експлозия в собствения двор , а тук на наша територия цъка бомба с часовников механизъм. Затрудняваме се да разрешим стратегически и политически проблеми от нахлули предатели и работещи за чужди интереси мутирали клетки,  но все се надяваме ,че това няма да се превърне във водовъртеж ,който да помете всички ни и ще можем да се справим с тази гнилоч…
Надяваме се Америка да си прибере Орките , защото вече силата им не е толкова голяма и всеки път остава все повече и все повече сама и да не се окаже ,че и най-приближените и ще я изоставят.

Конфликтите от създадената ситуация са неизбежни.

 Те са вече от световен  мащаб , но  аз се надявам  тук управляващите ни да създадат здрав и ползотворен климат. Да бъдат бдителни  и да осигурят добруването и просперитета на българският народ!

 Ние от БНО – Българско Национално Обединение призоваваме политиците си за отговорност, както и  да подпомагат  държавата ни да следва културните си ценности , а не да става лош подбудител.  

Да подпомага живота и здравето на собственият си народ, чрез правилна здравна , социална и истинска политика . Да образова децата си, да  ги възпитава, за да се гордее с тях, че са Европейски граждани и потомци на  Велики родове.

Господа управници, там някъде под булото на недоимъка, тревожностите, борбата за парчето хляб и грижите за  децата си , българина притежава невероятно силен дух, и в момент на отчаяние, той  ще се отприщи. Защото няма да има какво да губят.  И тогава, там на площадите  ще видите отново, как се защитава  род и държава. Как се защитава Българска националност и Вяра. Най-вероятно ще го  видите този момент, защото умишлено или от незнание ръчкате огъня с картонена пръчка.

Не забравяйте господа политици, от която и държава да сте:

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНА ПО РОДА СИ И  САМО НЕЯ ИМАМЕ.“

#Обединени

www.pero.bg

Коментарите са изключени