Тихомир Василев – Петков и Нинова продължават с лъжите в опит да запазят властта си

Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова продължават с лъжите в опит да запазят властта си.

‼️Постоянното повтаряне на мантрата, че трябва да се приемат двайсет закона спешно във връзка с получаването на средствата по плана за възстановяване и развитие е абсолютна ЛЪЖА.

‼️Нашето българското законодателство е в огромната си част хармонизирано с Европейското. Това напрактика показва, че спешно КирлИво законотворчество и то точно в 20 пункта не ни трябва, освен ако не е, за да се нагоди към плана и точно определени фирми на един олигарх с червени бузки!

‼️Ако допуснем обаче, че тази измислена опорка е истина и Таков законотворчество се налага, започваме да си задаваме следния въпрос:

✅❓Кириле, Корнелия абе вие къде дремахте шест месеца, че тия законопроекти не са внесени и приети от Парламента?

‼️За трезвомислещите отговора на всички тези въпроси и демагогии е ясен.

✅Такива изменения Кирил и Корнелия искат да се правят, не защото законодателството не е синхронизирано, а защото то трябва да се нагоди към вече приетия план и към конкретните фирми, за които той е писан за да могат същите тези фирми безпроблемно да лапнат големите пари от него.

‼️Иначе казано синхронизацията е необходима, за да може Прокопиев да „усвои“ едни 2 млрд. за ненужни никому батерии трябва така да му се разпише закона, че като дойде времето да потърсим сметка и да питаме:

✅„Защо тъй стана?“

‼️Да ни бъде върнат познатият отговор:

✅„Вижте то е неморално, но пък за сметка на това си е законно.“……..

‼️Та толкова за бюджети, планове и законотворчество на промяната и популистите….

www.pero.bg

Коментарите са изключени