24 кВтч при регистрация на е-фактура подарява „Електрохолд“

Всеки клиент на „Електрохолд Продажби“, който през февруари заяви електронна фактура, ще получи като подарък себестойността на 23 киловатчаса електроенергия, съобщиха в сряда от доставчика на так в Западна българия.

Регистрацията може да се направи на сайта Електронна фактура (electrohold.bg), в търговски център на Електрохолд или на каса на Изипей. Необходимо е клиентът да предостави клиентски номер, код за идентификация (за битови клиенти това са последните 4 цифри от ЕГН на титуляря на клиентския номер, а за стопански клиенти – ЕИК на фирмата) и актуален имейл адрес.

Всеки, който се регистрира, ще получи подаръка от 23 кВтч във втората си електронна фактура, издадена след регистрацията.

Това количество електроенергия е достатъчно за приготвяне на 250 кафета, 33 изпирания с автоматична пералня, 178 часа гледане на телевизия или 1 530 зареждания на телефон.

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. Тя гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите.

Над 540 000 клиенти на „Електрохолд Продажби“ вече получават електронни фактури, допълва компанията. От въвеждането на услугата през 2011 г. до момента това е спестило използването на 90 милиона хартиени листа, с което на свой ред е икономисало 900 милиона литра вода и 1 800 000 кВтч електроенергия.

Коментарите са изключени

Generated by Feedzy